Mei 11, 2010

Publicatie RPA Haaglanden: Jaarrapportage 2009

 

Jaarrapportage 2009

Met trots presenteert het RPA Haaglanden haar Jaarrapportage over 2009. Het was opnieuw een actief jaar voor het RPA met als belangrijke ontwikkeling de verdere regionale samenwerking. De hoofden van de Sociale Diensten en het UWV-WERKbedrijf in de regio hebben zich hiervoor in 2009 sterk gemaakt.

De hoofden komen sinds 2009 regelmatig bij elkaar in het Hoofdenoverleg. Vanuit dit overleg is een gezamenlijk werkprogramma gerealiseerd waarbij op onderwerpen verschillende werkgroepen zijn gestart. Vanuit dit Hoofdenoverleg wordt snel en flexibel ingespeeld op nieuwe arbeidsmarktontwikkelingen en wordt ook op beleidsniveau de samenwerking versterkt. Een positieve, breed gedragen ontwikkeling die ook in 2010 aandacht krijgt.

Meer informatie over deze ontwikkelingen en andere activiteiten van het RPA in 2009 leest u het volledige Jaarrapportage 2009. Bij ons secretariaat kunt u ook een ingebonden exemplaar hiervan aanvragen via 070-312 54 68 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Haaglanden Werkt 2010

Op dit moment wordt gewerkt aan een volgende publicatie van het RPA, te weten Haaglanden Werkt 2010. In Haaglanden Werkt wordt op basis van gegevens van UWV-WERKbedrijf, Stadgewest Haaglanden en Kamer van Koophandel een beeld gegeven van de arbeidsmarkt in Haaglanden. De 2010 editie verschijnt medio juni. Wij houden u via onze website op de hoogte van de exacte verschijningsdatum.

Op onze website vindt u andere RPA publicaties waaronder het Jaarplan 2010, editie Haaglanden Werkt 2009 en Zoeklocaties arbeidsmarktinformatie.