April 29, 2010

Netwerkbijeenkomst Projecten Arbeidsmarkt – Onderwijs op 18 mei 2010

Op 18 mei 2010 van 14.00 – 16.00 uur organiseert het RPA Haaglanden een netwerkbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in de subsidiemogelijkheden van de Provincie voor projecten op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. De bijeenkomst vindt plaats in Delft, bij de nieuwe locatie van de Haagse Hogeschool.


Op het programma staan presentaties van drie lopende projecten en een discussie met de aanwezigen over de mogelijkheden voor nieuw op te starten  projecten.  Gesprekspunten zijn onder meer: wat zijn de arbeidsmarktknelpunten waar de projecten aan gaan werken, sluit mijn projectidee hierbij aan, wat zijn de subsidievoorwaarden, wat zijn de ervaringen van de huidige projectaanvragers en hoe lopen deze projecten.


Tussen de programmaonderdelen en bij de afsluitende borrel is er voldoende ruimte om ook onderling over deze onderwerpen met elkaar te spreken.


Reserveert u 18 mei alvast in uw agenda en meldt u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Subsidieaanvraag 2011

Nieuwe projecten in het kader van het arbeidsmarkt-onderwijsbeleid van de Provincie voor het jaar 2011 kunnen worden ingediend bij de Provincie vóór 1 oktober 2010. Ze moeten zijn voorzien van een positief advies van het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Haaglanden.