Februari 2009

 

Regiometer in de praktijk.. Gebruiken is begrijpen!

Tijdens een druk bezochte gebruikersbijeenkomst aan de Binckhorstlaan Den Haag hebben geïnteresseerden kunnen proeven aan de Regiometer, het nieuwe instrument voor digitale regionale onderwijs- en arbeidsmarkt informatie en de aansluiting daartussen.

Woensdag 28 januari zijn het RPA Haaglanden en het OTC Haaglanden in samenwerking met Tympaan instituut gestart met de eerste van een reeks gebruikersbijeenkomsten over de Regiometer.
Deze bijeenkomst was een groot succes met een goede opkomst van veertig deelnemers. Tijdens een plenaire presentatie maakten de deelnemers kennis met de achtergrond, de inhoud en de mogelijkheden van de Regiometer. Na de pauze gingen de deelnemers zelf enthousiast aan de slag, door online te oefenen aan de hand van opdrachten kwam het instrument voor iedereen tot leven.

Wilt u de Regiometer ( www.regiometer.nl ) ook leren kennen, geef u dan op voor een van de volgende gebruikersbijeenkomsten op 11 februari of 3 maart. U kunt zich aanmelden door het bijgesloten aanmeldformulier in te vullen en te mailen of faxen naar het RPA Haaglanden.